16 Eylül 2012 Pazar

İş bankasından Limango'da 15 TL indirim.


10-30 Eylül 2012 tarihleri arasında geçerli olan yeni fırsat kampanyasında, referans numarası kullanılarak limango.com.tr’den Maximiles veya Maximum Kart ile yapılacak olan alışverişte 15 TL indirim fırsatı sunuluyor. İnternet Şubesi’ne Müşteri Numarası ve şifresi ile giriş yapan müşteriler giriş sayfasında sunulan kampanya teklifini “İstiyorum” butonuna basarak kabul ettiklerinde kampanya referans numaraları görüntüleniyor. İnternet Şubesi’nden aldıkları referans numarasını www.limango.com.tr’de sepetin onaylandığı ekrandaki “Çek Kodu” alanına giren müşteriler kampanyadan yararlanabiliyorlar.

Kampanya Detayları:

Kampanya referans numarası İnternet Şubesi’nden 10-30 Eylül 2012 tarihleri arasında alınabilir ve limango.com.tr’de 30 Eylül 2012 tarihine kadar (bu tarih dâhil) kullanılabilir.
Kampanyadan yararlanmak için kullanılacak olan referans numarası kampanya teklif görselinin altında bulunan “İstiyorum” butonuna basılarak alınabilir.
Limango.com.tr’den Maximum Kart veya Maximiles ile yapılacak olan alışverişte referans numarası kullanılarak 15 TL indirimden faydalanılabilir.
Kampanya referans numarası tek kullanımlıktır.
Referans numarası transfer edilemez, bölünerek veya başka bir referans numarası ile birleştirerek kullanılamaz.
Kargo Bedava Kampanyası ile ve başka kampanya kodları ile birleştirilemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder