20 Ekim 2009 Salı

Bireysel İhtiyaç Kredisi'nden belgelenebilir, düzenli ve yeterli gelire sahip olan herkes yararlanabilir. TL olarak kullanabileceğiniz Bireysel İhtiyaç Kredisi, kefalet karşılığı kullandırılır; kredi geri ödemesi boyunca, kredilendirilen kişiye hayat sigortası yapılır.

* % 0.64 faiz oranı ile 36 ay vadeye kadar tüm müşterilerimize özel Bireysel İhtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Kamu çalışanı veya Bankamızdan Maaş Alıyorsanız, 1.45 faiz oranı ile 36 ay vadeye kadar Kamu Çalışanlarına ve Bankamızdan Maaş Alan Müşterilerimize özel Bireysel İhtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Aldığınız krediyi, 1 aydan 36 aya varan vadelerle, bütçenizin elverdiği ödeme aralıklarıyla, zorlamadan geri ödeyebilirsiniz.

Kredi geri ödemelerinizi dilerseniz Otomatik Ödeme Talimatı vererek, ya da 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı ve Yapı Kredi İnternet Bankacılığı üzerinden kolayca yapabilir ve ödemelerinizden Worldpuan kazanabilirsiniz. Kazanacağınız Worldpuan'ları 100.000'i aşkın World Üye İşyerinde para yerine kullanabilirsiniz.

Sorularınız ve bankacılık işlemleriniz için 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığın'dan, Müşteri Temsilcilerine ulaşabilirsiniz.



SMS ile basvurmak için "Kredi Türü (Konut ya da Bireysel) (bosluk) TCKN (bosluk) Aylik Net Gelirinizi” yazip 4411'e gönderebilirsiniz.

Başvuru için gerekli belgeler (Müşteri ve varsa Kefil için)
# Nüfus cüzdanı fotokopisi
# Gelir belgesi fotokopisi

* Ücretli çalışanlar için son maaş bordrosunun fotokopisi / Maaş yazısı (Şirket yetkililerinin imza sirküleri ile beraber)
* Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi
* Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi
* Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi

# Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin olarak işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve adınıza düzenlenmiş bir fatura aslı veya son 3 ay içerisinde alınmış ikametgah belgesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder