19 Ekim 2009 Pazartesi

Emlakta 'önce otur sonra öde' dönemi başlıyor



Maketler üzerinden satışlerın ardından şimdi de eve taşındıktan sonra ödeme imkânı sunan kampanyalar başlıyor. Projelerdeki sıfır faiz imkanları da devam ediyor.

Emlak sektöründeki hareketlilik bitmiyor, kampanyaların sonu gelmiyor. Ellerindeki son kalan daireleri satışa çıkaran projelerin yanı sıra yeni projeye başlayan şirketler de dönemin koşullarına uygun olarak farklı kampanyalarla ilgi çekiyor.

Bu kampanyalardan son dönemde en dikkat çekenleri ise “önce otur sonra öde” kampanyaları. Sıfır faizli ödeme şartları sunan kampanyaların ardından emlak sektörü şimdi de önce otur sonra öde kampanyalarına başladı. Bu kampanyalarda yüzde 5 gibi küçük oranlarda peşinat alınıyor. Kalan miktar için ise projenin teslim edilmesinden sonra ödeme imkanı sunuluyor.

Çok ekonomik fiyatlardan başlayan bu kampanyaların bazılarında ise yüzde 10’unu ödeyenlere 1 yıl ödeme yapmadan ev sahibi olunabiliyor.

Kampanların en dikkat çeken imkanlarından biri ise 1 yıl ödeme yapmaksızın sahip olunan seçenekte 120 aya kadar 0.99 vade oranlarından da ödeme seçeneğinin sunulması. Maketler üzerinden satılan projelerin ardından emlakta yeni trende ödeme yapmadan oturma imkanı verilen projeler yön verecek gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder